ITJOB.DK | Sælg Dig Selv


26. april 2024
Opret Annonce Opret CV
Kontakt Søg Job
BEMÆRK: Ansøgningsfristen er udløbet!

Area sales manager – it-infrastruktur

 
Indrykket 30. januar 2020

Npvision Group A/S

 
Tilbage til annonce oversigten
Beskrivelse af Stillingen:  
Send ansøgning til
Npvision Group A/S
Brunbjergvej 4
Att.: Niels Peter Holm
8240 Risskov
DK-Jobs ref.: 9028
Se Virksomhedens Profil
Besøg deres hjemmeside

Udløbsdato
31. marts 2020

Arbejdssted
Københavnsområdet

Fagområde
EDB/IT

Arbejdstid
Fuldtid

Stillingsbetegnelse
Salgskonsulent

Rejseaktivitet
Ingen rejseaktivitet

Udstationering
Ingen udstationering
IT-virksomheden Npvision Group A/S søger en selvstændig og erfaren Area Sales Manager, som vil være med til at fortsætte virksomhedens positive vækst og videre udvikling. Du vil blive tilknyttet vores nye kontor i Herlev.

Med reference til virksomhedens direktør bliver du ansvarlig for salg af IT-løsninger og -produkter til virksomhedens veldefinerede kundemålgruppe i Østdanmark. Herudover vil du få ansvar for indkøb af udfaset IT-infrastruktur/klientudstyr hos dine kunder. De udfasede produkter afsættes til vores nationale og internationale partnere.

Du vil blive en del af en overskudsgivende virksomhed, hvor du vil få stor indflydelse på alle aspekter i salgsprocessen.

Dine hovedarbejdsopgaver vil omfatte følgende:
• Nysalg af IT-løsninger og -produkter til virksomhedens kundemålgruppe
• Opfølgning og afdækning af mersalgsmuligheder hos eksisterende kunder
• Indkøb af brugt IT udstyr/klientudstyr hos slutkunder og forhandlere samt salg af samme til partnere
• Vedligehold og udbygning af samarbejdsrelationer
• Udvikling og gennemførelse af forskellige marketingaktiviteter

Npvision Group tilbyder dig:
Vi inviterer dig til at blive en del af en mindre, men særdeles ambitiøs IT-virksomhed. Et kontor og en arbejdsplads, som befinder sig i et fantastisk kontorhus med mere end 20 dynamiske virksomheder, der er beliggende i Herlev. Du vil blive inddraget i væsentlige forretningsmæssige beslutninger, og du vil få stor indflydelse på, hvordan du strukturerer din egen hverdag. Du vil i jobbet få rigtig gode personlige og faglige udviklingsmuligheder. Du vil få særdeles gode indtjeningsmuligheder, idet din gage vil bygge på en god fast løn og en attraktiv bonusmodel.

Vores forventninger til dig:
Du har adskillige års erfaring fra en lignende stilling med BtB-salg af IT-løsninger og -produkter. Du har opbygget solid faglig viden hvad angår både software og IT-infrastruktur løsninger med bl.a. servere, storage og backup. Du kan dokumentere stærke salgsresultater, og du har gennem struktureret salgsarbejde bevist, at du selvstændigt er i stand til at opbygge din egen kundeportefølje. Du trives bedst med at tage ansvar for alle processer i salgsarbejdet – lige fra kontakten med kunden til salget samt indkøbet og levering. Du formår at analysere behov og finde de rette løsningsalternativer for dine kunder. Du formulerer dig professionelt på dansk og engelsk – både i skrift og tale.

Du arbejder bedst selvstændigt, men du har samtidig forståelse for, at et samarbejde med dine kollegaer og partnere er en væsentlig forudsætning for at få succes. Du er ansvarsbevidst, ordholden og har et højt aktivitetsniveau, der er over gennemsnittet. Du brænder for at skabe succes gennem dit salg og trives allerbedst i en mindre organisation med en sund konkurrencekultur.

Tiltrædelse:
Snarest mulig eller efter aftale.

Ansøgning:
Ansøgning sendes til nph@npvision.dk. Vi vurderer de indkomne ansøgninger til stillingen løbende, hvorfor vi beder dig fremsende din ansøgning snarest muligt.

Yderligere information om stillingen:
Du er velkommen til at sende direktør Niels Peter Holm en e-mail med dine eventuelle spørgsmål på: nph@npvision.dk

Rekrutteringsvirksomheden “Cruit Consult” medvirker i rekrutteringsprocessen.
   
   
   
   
Powered by DK-Jobs.dk