Jobsøger Menuen
Din konto
Post-System
Favoritjobs
Rediger CV
Personlige Oplysninger
Log af
Jobsøgning
Nye Stillinger
Opdelt efter Amt
Efter kategori
Udvidet søgning
Virksomhedens Profil

Fodbold FeedFavorit Job

Bliv skribent hos fodbold feed
indrykket d. 22. august 2018

Beskrivelse af Stillingen:  

Virksomhed
Fodbold Feed
Almegård Alle 17, 2mf.
Att.: Mike Christensen
2770 Kastrup
DK-Jobs ref.: 8857
Tlf.: 26246166

Udløbsdato
23. oktober 2018

Geografisk Placering
Hele landet

Fagområde
Kunst, kultur og sport

Arbejdstid
Praktikant

Stillingsbetegnelse
Tekstforfatter

Rejseaktivitet
Ingen rejseaktivitet

Udstationering
Ingen udstationering

Mening, dybe og perspektiv. Det er de tre elementer vi ønsker at fremme hos alle fodboldelskere. Og hvad er det så lige, vi mener med det? Jo, vi gerne have skribenter med noget på hjerte. Drevet af passion og lysten til at skrive om fodbold.

Vi vil gerne give en stemme til dig, som har en mening om tilskuerkrisen i Superligaen, eller om Ståle Solbakken igen kan gøre FCK til mestre i år. Ser vi FCN talenter igen, og hvad med AaB, OB og AGF? Eller er Liverpool med købet af Alisson nu favoritter til Premier League trofæet?

Eller dig, som kan lave et gennemarbejdet portræt af f.eks. Luka Modric. Flygtningebarnet, der voksede op blandt granatbombede jordbane ved flygtningehotellet i den kroatiske kystby Zadar, hvor hele verdens øjne var rettet mod blodbadet i det borgerkrigsramte Jugoslavien.

Du kan måske skrive en artikel om Leicester Citys sensationelle Premier League triumf. Eller skrive en historie om Evertons bedrift, om aldrig nogensinde at have spillet i den næstbedste engelske række.

Dig, som har analyseret Pep Guardiolas køb af backs, og hvorfor de er så afgørende for hans spillestil. Eller hvad Jürgen Klopps ’Gegenpress’ i det hele taget betyder, og hvordan det fungerer.

Måske har du oplevet og kan beskrive fankulturer i et lidt større perspektiv.

Der er masser af muligheder. Vi har brug for dig, der brænder for at fortælle og give vores læsere et dybere perspektiv.

Vi ønsker at skabe både subjektivt og objektivt indhold på vores site. Så har du den gode pen, følger de rigtige analyser og kan se fodbolden i et større perspektiv, så er det dig, vi leder efter.

Det skal være elegant, velskrevet, fascinerende og underholdende. Formen fri og lækker. Fodbold Feed er et sted, man godt må være stolt af at være i selskab med, og vi ønsker at levere oplevelser, som brugerne vil elske at dele og associere sig med.

Alle skribenter arbejder frivilligt, så du skal være drevet af lyst og kærligheden til fodbold.

Så kom og prøv dine skrivefærdigheder af på et stort publikum. Det er rigtig god erfaring, hvis du drømmer om at blive journalist en dag. Når du har skrevet 15 artikler i din tid som skribent, skriver vi med glæde en anbefaling, som du kan bruge i fremtiden.

Kan du se dig selv skrive om noget af ovenstående, så send din ansøgning til os på kontakt@fodboldfeed.dk. Skriv lidt om dig selv, og vis os, hvad du kan ved at sende en tekst i den genre, du ønsker at skrive i.

Du er også meget velkommen til at skrive eller ringe til vores redaktør, Mike Christensen, på mike@fodboldfeed.dk eller 26 24 61 66.
   

Kompetencer:
Du bør besidde mindst en af følgende kompetencer, men gerne flere.

Kompentence indenfor: Erfarings niveau:
Sport I højere grad
   

Sprogkundskaber:
Det forventes at du behersker følgende sprog på de angivne niveauer.

Sprog: Niveau:
Dansk Flydende skrift og tale