Jobsøger Menuen
Din konto
Post-System
Favoritjobs
Rediger CV
Personlige Oplysninger
Log af
Jobsøgning
Nye Stillinger
Opdelt efter Amt
Efter kategori
Udvidet søgning
Virksomhedens Profil

ScanPeopleFavorit Job

Erfaren, ambitiøs og passioneret projektleder
indrykket d. 4. februar 2019

Beskrivelse af Stillingen:  

Virksomhed
ScanPeople
Roskildevej 328
Att.: Maja Badino Brunshøj
2630 Taastrup
DK-Jobs ref.: 8949
Tlf.: 43310071

Udløbsdato
20. februar 2019

Geografisk Placering
Hele landet

Fagområde
Bygge & anlæg

Arbejdstid
Fuldtid

Stillingsbetegnelse
Projektleder

Rejseaktivitet
Ingen rejseaktivitet

Udstationering
Ingen udstationering

Erfaren, ambitiøs og passioneret projektleder søges til Fritz Schur Technical Group

Har du styr på din projektværktøjskasse, og har du minimum 3 års projektledererfaring? Har du gennemslagskraft til at holde fast i processer og standarder, også selv i pressede situationer? Kan du jonglere med både tidsplaner og afrapportering til styregrupper?

Hvis ja, så er du måske lige netop dén projektleder, ScanPeople søger til vores kunde,
Fritz Schur Technical Group.

Om jobbet:
Med din brede erfaring, vil du få en rolle i at styrke organisationens projektmodenhed, herunder styrkelse af værktøjer og processer. Project Management Office (PMO) er sat i verden for at skabe forandring, og det er gennem virksomhedens gode eksempler, at forandringerne implementeres. Du vil i organisationen opleve stor opbakning til at arbejde med at gennemføre projekter med mindst muligt ressourceforbrug. ”Short and fat” og Project Excellence er områder, som Fritz Schur Technical Group fremadrettet vil have større fokus på.

Du vil få tildelt konkrete projekter med ansvaret for, at projekterne færdiggøres inden for deadline og med den forventede høje kvalitet. Projekterne, du vil få ansvaret for, kan være af teknisk karakter – dette kan eventuelt være udvikling af et hydraulisk system, eller et forretningsudviklingsprojekt, såsom implementering af et IT-system eller en organisationsændring. Virksomhedens eksterne kunder har selvsagt en vigtig position i forretningen og kundekontakt vil blive en vigtig del af dit daglige arbejde samarbejde med salgsafdelingen.

Faglige kvalifikationer og krav:
• Du jonglerer med lethed både tidsplaner og afrapportering til styregruppen, gerne med en projektcertificering i bagagen (PMI / IPMA / PRINCE2 eller tilsvarende).
• Du er vant til at håndtere både kunder, styregrupper og kollegaer på en professionel måde.
• Du har gerne erfaring med at drive projekter fra designfase til produktionsimplementering i en produktionsvirksomhed.

Personlige kvalifikationer:
• Du har gennemslagskraft og er vant til at dele dine kompetencer med andre.
• Du har en høj arbejdskapacitet og er vant til at styre flere projekter simultant.
• Du påtager dig dét ansvar, du får tildelt, og holder fast, indtil opgaven er løst.
• Du bliver opfattet som intelligent - både socialt og generelt.
• Du besidder evner inden for kommunikation og samarbejde på et højt niveau.
• Du taler og skriver engelsk, da størstedelen af virksomhedens kunder er internationale.

Du tilbydes:
• En enestående mulighed for at være en del af en af branchens førende virksomheder.
• At repræsentere et stærkt brand med kvalitetsprodukter.
• En hverdag i et dynamisk, internationalt og meget passioneret miljø.
• En lønpakke efter kvalifikationer – samt en pensionsordning på 10/5.
• Stor frihed under ansvar – du planlægger og bestemmer over din egen hverdag og bliver målt på dine resultater.

Ansøgningsfrist:
Vi ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt og kalder løbende til samtaler. Vi venter på den rette kandidat, men send hellere din ansøgning i dag end i morgen.

Ansøgning:
Finder du ovenstående lige så spændende som os og er du klar til nye udfordringer, skal du via nedenstående link indtaste dine oplysninger og uploade ansøgning og CV.

Har du nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Christian Behrenthz Olesen eller Oscar Wilhelm Brammer på tlf: 43 31 00 71.

Søg jobbet her:
http://www.scanpeople.axp.dk/index.php?axp_act=adetails&version=1&axp_recruitment_references[]=10784

OBS: Hvis du allerede har registreret dig via vores database, skal du blot logge ind og tilføje jobkoden 10784 for at søge jobbet.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Om Fritz Schur Technical Group A/S:
Fritz Schur Technical Group blev etableret i 2006 og består i dag af 4 selskaber - Fritz Schur Energy A/S, Hans Buch A/S, Fritz Schur Teknik A/S og Johs Thornam A/S udgør de fire selskaber i Fritz Schur Technical Group.
Tilsammen beskæftiger vi godt 200 højt kvalificerede medarbejdere og omsætter årligt for mere end 600 mio. kroner. Gennem det seneste årti har selskaberne i gruppen opkøbt en lang række virksomheder, alle med henblik på at styrke Fritz Schur Technical Groups position som en væsentlig udbyder af højt profilerede produkter og løsninger, der ligeledes fortsat vil være med til at drive udviklingen af bæredygtige løsninger til industrien.

Om ScanPeople:
ScanPeople er en solid og dynamisk, danskejet virksomhed i Scanavo gruppen. Vi er yderst servicemindede og kompetente rådgivere. En af ScanPeoples store styrker er medarbejdernes meget forskelligartede baggrunde.
Vi besidder et vidtrækkende rekrutteringsnetværk og en bred erfaring med vikarassistance, search, rekruttering, interim management og outplacement.

Vi har med ScanPeoples blå division valgt at specialisere os i at levere personale inden for Industri, Medico, Teknik og Pharma.
Yderligere information findes på www.scanpeople.dk – Her kan du i tillæg finde ScanPeoples grønne division som er specialiseret i at levere personale indenfor Salg, Marketing, Kontor og Administration.

Hvis dette job ikke er det rette for dig, opfordres du til at følge os på LinkedIn og Facebook, hvor du løbende holdes opdateret omkring alle vores åbne stillinger.