Jobsøger Menuen
Din konto
Post-System
Favoritjobs
Rediger CV
Personlige Oplysninger
Log af
Jobsøgning
Nye Stillinger
Opdelt efter Amt
Efter kategori
Udvidet søgning
Virksomhedens Profil
Virksomhedens Hjemmeside

Webhelp El PinilloFavorit Job

Mødebooker søges til costa del sol
indrykket d. 11. februar 2019

Beskrivelse af Stillingen:  

Virksomhed
Webhelp El Pinillo
C/ Decano Antonio Zedano 3
Att.: Karina Lange
2962 Torremolinos
DK-Jobs ref.: 8952
Tlf.: 46949700

Udløbsdato
28. marts 2019

Geografisk Placering
Udlandet

Fagområde
Telekommunikation

Arbejdstid
Fuldtid

Stillingsbetegnelse
Telefonsælger

Rejseaktivitet
Ingen rejseaktivitet

Udstationering
Ingen udstationering

𝗗𝗿ø𝗺𝗺𝗲𝗿 𝗱𝘂 𝗼𝗺 𝗲𝗻 𝗸𝗮𝗿𝗿𝗶𝗲𝗿𝗲 𝗶𝗻𝗱𝗲𝗻 𝗳𝗼𝗿 𝗳𝗼𝗿𝘀𝗶𝗸𝗿𝗶𝗻𝗴𝘀𝗯𝗿𝗮𝗻𝗰𝗵𝗲𝗻? 𝗢𝗴 𝘃𝗶𝗹 𝗱𝘂 𝗴𝗲𝗿𝗻𝗲 𝘃æ𝗿𝗲 𝗲𝗻 𝗱𝗲𝗹 𝗮𝗳 𝗲𝗻 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹 𝘃𝗶𝗿𝗸𝘀𝗼𝗺𝗵𝗲𝗱 𝗶 𝗳𝗿𝗲𝗺𝗱𝗿𝗶𝗳𝘁? 𝗦å 𝗯ø𝗿 𝗱𝘂 𝘀ø𝗴𝗲 𝗷𝗼𝗯𝗯𝗲𝘁 𝘀𝗼𝗺 𝗺ø𝗱𝗲𝗯𝗼𝗼𝗸𝗲𝗿 𝘁𝗶𝗹 𝘃𝗼𝗿𝗲𝘀 𝗳𝗼𝗿𝘀𝗶𝗸𝗿𝗶𝗻𝗴𝘀𝘁𝗲𝗮𝗺 𝗶 𝗠á𝗹𝗮𝗴𝗮.

Som mødebooker hos Webhelp El Pinillo (Tidligere Infonordic) får du styrket dine kompetencer inden for forsikring, salg og kundekontakt. Du kommer til at repræsentere Danmarks førende forsikringsselskab. Med stillingen følger desuden en attraktiv lønpakke, hvor du får en grundløn på 𝟭𝟳𝟬𝟬 € 𝘀𝗮𝗺𝘁 𝗯𝗼𝗻𝘂𝘀𝗼𝗿𝗱𝗻𝗶𝗻𝗴.

Din arbejdsopgave bliver at booke forsikringsmøder på vegne af danske assurandører. Det vil sige, at du har den første kontakt med potentielle kunder, hvor du afdækker deres behov og lægger mødet direkte ind i sælgerens kalender. Assurandøren står selv for forsikringssalget, så din opgave bliver at tilbyde et møde mellem assurandør og kunde, og da du booker møder for Danmarks førende forsikringsselskab, har du gode argumenter på hånden.

Forsikring handler om at skabe værdi og tryghed, og det er afgørende med høj kundetilfredshed. Du er derfor kvalitetsbevidst, tillidsvækkende og går op i at give kunderne en behagelig samtale. Derudover ser vi gerne, at du er salgsorienteret og trives med opsøgende salgsarbejde. Du får grundig oplæring i salgsteknikker og fagkundskab til forsikring, så hvis du har gåpåmod og ønsker et fuldtidsjob, behøver du ikke at have erfaring inden for branchen.

Du får din hverdag på Webhelp El Pinillo (Tidligere Infonordic), der har eksisteret siden 2002. I dag er vi en international virksomhed, og kunderne store kendte brands. Kontoret ligger i Torremolinos-Malaga, og som vores nye kollega vil du opleve et professionelt arbejdsmiljø med plads til et godt sammenhold og sociale aktiviteter.

𝗗𝘂 𝗳å𝗿:
- Gode indtjeningsmuligheder med en grundløn på 1700 € + bonusordning
- Spansk kontrakt med sygesikring
- Grundig oplæring i salgsteknikker og fagkundskab
- Medarbejderfordele som gratis frokostordning og spanskundervisning
- Fantastiske kollegaer med vindermentalitet


𝗢𝗺 𝗱𝗶𝗴:
- Du er en god og stabil kollega
- Du er selvstændig og drives af resultater
- Du kan dansk på forretningsniveau
- Du har erfaring med IT
- Du er passioneret omkring dit job

𝗘𝗿 𝗱𝗲𝘁 𝗱𝗶𝗴, 𝘃𝗶 𝗺𝗮𝗻𝗴𝗹𝗲𝗿?
Søg allerede i dag, og bliv en del af en ambitiøs virksomhed, hvor vi løfter i flok. Du får et godt kendskab til forsikringsbranchen, der kan være springbrættet i din videre karriere.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til Marianne Rasmussen på tlf. +45 4694 9700 eller +34 951 923 303.
   
   

Sprogkundskaber:
Det forventes at du behersker følgende sprog på de angivne niveauer.

Sprog: Niveau:
Dansk Flydende skrift og tale