Jobsøger Menuen
Din konto
Post-System
Favoritjobs
Rediger CV
Personlige Oplysninger
Log af
Jobsøgning
Nye Stillinger
Opdelt efter Amt
Efter kategori
Udvidet søgning
Virksomhedens Profil

Avenida ConsultFavorit Job

Fastansættelse: infrastruktur specialist, køb
indrykket d. 23. december 2021

Beskrivelse af Stillingen:  

Virksomhed
Avenida Consult
Svanemøllevej 41
Svanemøllevej 41
Att.: Martin Taylor
2900 Hellerup
DK-Jobs ref.: 9168
Tlf.: 53536853

Udløbsdato
31. januar 2022

Geografisk Placering
Københavnsområdet

Fagområde
EDB/IT

Arbejdstid
Fuldtid

Stillingsbetegnelse
IT-konsulent

Rejseaktivitet
Ingen rejseaktivitet

Udstationering
Ingen udstationering

For vores kunde i København søger vi en infrastruktur specialist til fastansættelse. Kunden har leveret on-premises infrastruktur og cloud services til Skandinaviske virksomheder siden 2012.

Kundens fortsatte succes kan tilskrives et stærkt team bestående af eksperter, der både rådgive, sælge og operere markedsledende it-løsninger. Alt leveres ”as a Service” i et af kundens datacentre eller på kundens egen lokation. Kundens mest populære produkter er Infrastructure as a Service (IaaS), hvor der leveres en komplet dedikeret og skalerbar it-infrastruktur med driftsressourcer, og Backup as a Service (BaaS), hvor der varetages daglige backup, funktionsadskillelse med offsite kopier og sikring imod ransomware.
Byggestenene er en kombination af både kommercielle produkter fra ”best-of-breed” teknologi-leverandører samt open source-løsninger. Kunden oplever fortsat kraftig vækst på samtlige platforme, og derfor søger flere stærke profiler til deres driftsafdeling.

Om jobbet
Du kommer til at indgå i kundens driftsafdeling, hvor du får titlen som Infrastructure Specialist. Kundens kontor er placeret i Vanløse, men du kan naturligvis have hjemmearbejde i det omfang du ønsker. Mens vi lærer hinanden at kende, varetager du den daglige drift og kundehenvendelser på følgende områder: Cloud Data Protection og, Patch Management.

Cloud Data Protection
Databeskyttelse for SaaS og Cloud er en hjørnesten i kundens BaaS. Her beskyttes data for nogle af Danmarks største private og offentlige institutioner. Du assisterer nye kunder med den nødvendige konfiguration af deres identitetsstyring som f.eks. Azure Active Directory, opsætning af sikkerhedskopien til vores lokale storage og den løbende skalering og fejlretning på løsningen.

Patch Management
Kundens løsninger er primært baseret på enten Microsoft Windows eller Ubuntu Linux. Du har det overordnede ansvar for at platformene vedligeholdes med seneste sikkerhedsopdateringer med respekt for eksterne afhængigheder samt kundespecifikke planlægnings- eller rapporteringskrav. Der er implementeret centrale værktøjer som assisterer med udrulning og rapportering i både interne og eksterne miljøer. Det er ikke et krav, men det er en fordel hvis du kan hjælpe med den løbende procesoptimering via din erfaring med automatisering (PowerShell, Ansible eller Puppet).

Din fremtid

Kunden er en service provider med en flad organisationsstruktur, som kan tilbyde dig en arbejdsplads, hvor din nysgerrighed er den eneste begrænsning for hvordan dine fremtidige arbejdsopgaver ser ud. Du kan være med til at vælge din retning indenfor applikationer, driftsoptimering, netværksdesign, API-udvikling eller endda produktsalg.

Om dig
-Du er datatekniker eller har tilsvarende erhvervserfaring
-Du elsker at rode med IT og teknik
-Du stiller spørgsmål, men finder tilfredsstillelse i at finde løsninger på egen hånd
-Du hjælper dine kolleger, og overholder jeres aftaler

Noget for dig?
Hvis du mener, at jobbet er noget for dig, så send dit CV allerede i dag på ucalum@avenida.dk

Vi behandler alle henvendelser løbende og afholder samtaler i januar med henblik opstart d.1. marts. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Ulrik Calum på ucalum@avenida.dk