DK-Jobs Logo
Forsiden Arbejdsgiver Jobsøger Firma Profiler Kontakt DK-Jobs
Jobsøgning
 Jobs hos B2 Telemarketing
B2 Telemarketing
Bygmestervej 2
2400 Købenahvn NV
Tlf. 70261076
Virksomhedens Hjemmeside
Søg oplysninger om virksomheden

Alle aktiviteter i B2 Telemarketing er styret af et sæt leveregler. Ved nyansættelser, salgsmøder, planlægning og udførelse af kampagner støtter vi os til de samme guidelines. Vi vælger at fremhæve levereglerne, så nye kunder og medarbejdere ved, hvor vi står.

Enkelthed og kvalitet
En vigtig regel for os er enkelthed i løsningerne. Enkelthed opnår vi ved at gennemarbejde ideer og materiale, indtil essensen står lysende klart. Et grundigt forarbejde giver høj kvalitet i det endelige resultat. Det er tilfredsstillende for os, når vores kunder får mere end forventet.

Resultatorientering og drive
Satsningen på enkle og kvalitetsfyldte produkter er hos os i god overensstemmelse med en resultatorienteret holdning. Der er et 'drive' i firmaet, som holder opgaverne i gang. Vi lever af resultater, så fokus på sikre resultater er vores livsline.

Uhøjtidelighed og åbenhed
Hverdagen i B2 telemarketing foregår med en uhøjtidelig omgangstone. En humørfyldt indstilling skaber en positiv stemning omkring opgaverne både internt og i forhold til vores samarbejdspartnere. Arbejdsmiljøet er præget af en åbenhed, der kommer tydeligt frem i vores kommunikation, som udgør kernen i vores forretning. Åbenhed er en forudsætning for at opbygge en gensidig tillid, der giver de bedste resultater.


Virksomheden har iøjeblikket ingen ledige stillinger på Job Netværk Danmark.

<< Tilbage