DK-Jobs Logo
Forsiden Arbejdsgiver Jobsøger Firma Profiler Kontakt DK-Jobs
Jobsøgning
 Jobs hos Refurb ApS
Refurb ApS
Hornbjergvej 8
8543 Hornslet
Tlf. 70203647
Virksomhedens Hjemmeside
Søg oplysninger om virksomheden

Refurb er en ung vækstvirksomhed som sælger brugte computere på nettet. Virksomheden startede i sin tid med netauktioner på Qxl, og siden er hjemmesiden blevet udvidet til at salget foregår her.

Siden 2008 har fokus været på både privat og erhverv, og særlig det professionelle marked vokser støt.

Virksomheden tæller i dag ca. 15 ansatte, og både værksted og support ligger i Tilst ved Århus, hvor der både afhentes og afsendes varer.

Tv reklame med bærbare computere

Ultimo 2014 gik første TV kampagne i luften, og i løbet af de sidste måneder er refurb kommet op i folks bevidsthed, som en pålidelig og stabil leverandør af IT udstyr. Et smart alternativ til nyt udstyr, da der både er mange penge at spare (ofte 50%), samtidig med at alle computere leveres med fuld garanti og returret. Det betyder, at kunden har samme vilkår som ved køb af helt ny computer.

Miljøhensyn vægtes højt i virksomheden, og det betyder også, at 98% af alt det udstyr der opkøbes fra virksomheder og samarbejdspartnere genbruges. Resten sorteres nøje og afskaffes på bedst mulige måde.

Produktsortimentet omfatter primært bærbare computere af mærkerne Lenovo, HP, Dell og Compaq, men der sælges også mange smartphones -særligt iphones og samsung telefoner. Sidst men ikke mindst er der også godt salg i tablets fra både Apple og Samsung, som jo på alle måder er et marked i vækst.

Vi håber du finder virksomheden interessant, og ser frem til at høre fra dig hvis du har spørgsmål ifbm. jobs og opslag.

Virksomheden har iøjeblikket ingen ledige stillinger på Job Netværk Danmark.

<< Tilbage