DK-Jobs Logo
Forsiden Arbejdsgiver Jobsøger Firma Profiler Kontakt DK-Jobs
Jobsøgning
 Jobs hos Brightpeople ApS
Brightpeople ApS
Automatikvej 1
2860 Søborg
Tlf. 31405050
Virksomhedens Hjemmeside
Søg oplysninger om virksomheden

MERE OM BRIGHTPEOPLE EXECUTIVE SEARCH & TALENT ADVISORY:
Brightpeople er et rekrutteringsbureau, der arbejder med executive search, rekruttering & lederudvikling på specialist, mellem- og topleder niveau. Med omdrejningspunkt omkring talenter i organisationer, brænder vi for at skabe konkurrencemæssige fordele for vores partnere. Vi arbejder med rekruttering, udvikling og outplacement på leder-, mellemleder- og specialistniveau til virksomheder på tværs af brancher og sektorer, i dansk erhvervsliv.

Vi tror på, at et team af specialister er bedre end én enkelt generalist.
Brightpeople leverer ekspertise baseret på best practice men skræddersyet til at vores partneres specifikke behov. Vores kompetencer, metoder og processer er udviklet og gennemtestet på baggrund af mange års erfaring med Executive og Specialist Search. Vi tror ikke på, at en enkelt konsulent både kan sælge, reseache, tiltrække, udvælge og vurdere kandidater effektivt. Derfor løses alle opgaver Brightpeople påtager sig, af et team af specialister. Vores markedschefer har den løbende dialog med vores partnere angående deres nuværende og fremtidige rekrutteringsbehov. Fra opgave til opgave, vil markedschefen sikre en optimal sammensætning af rekrutteringsteam, således at vi sikre det bedst mulige udfald på kortest mulig tid. En typisk rekruttering løses af et team bestående af 1-3 branche- og funktionsspecialiserede researchere, samt én erfaren konsulent, som er primær kontakt på opgaven. Kun på denne måde kan der skabes optimal værdi for vores klinter og sikres en effektiv og grundig rekrutteringsproces – hver gang.

Indgående kendskab til vores samarbejdspartneres organisation, udfordringer og markeder
Vores erfarne konsulenter og rådgivere indgår i langvarige strategiske partnerskaber med vores samarbejdspartnere. Dette betyder, at udover at kunne yde den bedste rådgivning, så opnår de også en yderst bred erfaring og kompetence indenfor deres område. Denne ekspertise omsættes direkte til værdi for jer, næste gang i skal ansætte leder eller specialist i jeres organisation.

Solide research-kapaciteter er nøglen succes.
Research er en højt prioriteret rolle hos Brightpeople. For mens det er konsulentens rolle, at sikre det rigtige match og ansættelse, så er det researcherens rolle, at få kandidaterne bragt ind i processen. Uden research ville kandidatfeltet ikke leve op til vores strenge kvalitetskrav. Derfor er alle vores reseachere både branche- og funktionsspecialiseret. Vi kender kandidaterne i dit marked, opbygger løbende relationer hertil og kan derfor både flytte og levere markedets bedst kvalificerede kandidater

Brug for hjælp til Rekruttering og Executive Search?
Kontakt os i dag på kontakt@brightpeople.dk eller besøg www.brightpeople.dk i dag
Vi ser frem til et godt samarbejde på rekruttering!

Virksomheden har iøjeblikket ingen ledige stillinger på Job Netværk Danmark.

<< Tilbage